Spring break!

Yey! Äntligen spring break! Tidigt imorgon bitti flyger jag med Catrin, Juliana och Katha till Big Island och några dagar senare till Maui. Även Vicky, Melanie och flera andra ska dit och vi ska möta upp där, I alla fall på Big Island. Vi är tillbaka nästa lördag. Det ska bli spännande, vi har skrivit listor med allt vi vill göra. Från vulkaner och hikes till nationalparker och kafferosterier. Vi får se om vi hinner med allt. Vi har hyrt bil på båda ställena för att kunna ta oss runt och istället för att bo på hostel har vi hyrt hus eftersom det blev nästan lika billigt. Svårt med packningen bara, vi kan bara ha med oss ett handbagage och där ska det få plats kläder för alla aktiviteter från hikingskor till bikini och flipflops. Vi kommer nog ta med en incheckad väska eftersom vi inte heller kan ha några vätskor i handbagaget, så då kanske vi kan få plats med lite där också och dela på kostnaden.
 
Hade behövt göra läxa under lovet för har en massa veckan efter och veckan efter det. Just de veckorna kommer mamma och Sofie hit (wiiee) och det hade varit bra att förbereda men kan inte ta med så mycket så får jobba järnet när jag kommer hem istället. Ska försöka att inte tänka på det utan njuta av lovet istället :)
 
Karta över Big Island med saker vi vill göra.
 
Annars har det inte hänt så mycket sedan sist. Vi hade vår sista midterm i torsdags, det gick bra tror jag. Det var i ekonomi, det jag har svårast för men vi fick ha ett "fuskpapper". Jag och Linda gjorde vårt papper ihop och det var proppat med saker men det hjälpte oss för alla multiple choice frågorna kunde besvaras med hjälp av det. Lite svårare var andra delen av provet som var tolkning av olika resultat och vilka beslut man skulle ta.
 
I mitten ser du vårt fuskpapper :P Baksidan såg likadan ut.
 
Idag ställdes sista lektionen in så hade bara en lektion på morgonen. Hon sa att hon visste av erfarenhet att ingen skulle lyssna ändå sista lektionen innan spring break så vi skulle jobba med vårt grupparbete på valfri dag istället. Därför var jag hemma redan vid tio, halv elva idag och har hunnit packa lite inför veckan, göra lite läxa osv. Mötte också upp med Sebastian (inte rumskompisen utan den andra) och Scott för att gå och äta pannkakor på ett bra ställe som jag inte hört om innan. Fick världens berg med pannkakor men gott var det! Även Scotts vän från Japan mötte upp.
 
 
Jag åt inte riktigt upp allt :P Men som vanligt här i USA så får man en goodiebag utan att ens be om det :)

Ikväll ska jag nog träffa Vicky och några andra vänner en runda :) Ha en bra vecka!